Webinar Duurzaam Inzetbare Medewerkers

05-02-2021

SamenMeester helpt om het maximale uit jouw bouworganisatie en medewerkers te halen op een natuurlijke en duurzame manier. Dit brengt vernieuwde inzichten, een efficiënte werkwijze en levert uiteindelijk geld en (werk)geluk op.

SamenMeester houdt daarom samen met Neuromusculair specialist Linda Bennink op 15 februari 2021 om 14:00 uur een online webinar over duurzaam inzetbare medewerkers in de bouwsector.

Middels een andere kijk op duurzame inzetbaarheid en een praktische aanpak geven wij een inspirerende online sessie. Op een laagdrempelige manier zullen wij o.a. kennis delen, (je eigen) ideeën bespreekbaar maken, geven we praktische tips en bespreken we vragen zoals: Wat is werkgeluk? Welke tools zet je (als organisatie) in? Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de medewerkers? Waar begin je?

Jij kent je eigen organisatie en medewerkers/collega's het beste. Wij houden tijdens dit webinar o.a. een spiegel voor, komen met een verfrissende aanpak en/of een andere invalshoek en helpen je (weer) enthousiast vooruit in vitaliteit.

Meld je aan door een mail te sturen naar inge@samenmeester.nl
Zien we jou 15 februari 2021?  Wij hebben er zin in.

Goed te weten:

Het is gratis;
Aanwezigheid duurt ongeveer een uurtje;
Na aanmelden per mail krijg je een uitnodiging met (zoom) link;
We houden van een ongedwongen sfeer;
Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg;
Maandag 15 februari 2021 om 14:00 uur.

Klik hier voor meer blogs