Een positieve mindset

Mindset van de medewerkers bepaalt de cultuur op de werkvloer. Geloof niet alles wat je denkt. Verander de mind, daardoor verandert het gedrag en daarmee verander je automatisch de bedrijfscultuur. 

direct samenmeester inschakelen

Samen je mindset Meester

Je creëert je eigen werkelijkheid door de betekenis die je geeft aan de dingen die je ziet, hoort, voelt, denkt bij levensgebeurtenissen. Dit bepaalt uiteindelijk jouw gedrag.

De mindset van medewerkers heeft indirect invloed op het resultaat en succes van een organisatie. Medewerkers aanspreken op gedrag is onvoldoende om bv. structurele veranderingen te bewerkstelligen. 

Als gecertificeerd Internationaal NLP Master en opgeleid (leefstijl)coach werkt SamenMeester met diverse oefeningen en gesprekstechnieken om een andere mindset te creëren. Super duurzaam voor de medewerker en de organisatie als investering voor de korte en zeker ook langere termijn. 

61 jarige werknemer over SamenMeester

“Mijn werkgever, voor wie ik al 43 jaar werk, merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat. Naast een personal trainer bood hij mij een coachingstraject bij SamenMeester aan, als stok achter de deur om te werken aan mijn vitaliteit. In eerste instantie was ik sceptisch......mijn ervaring?

Ik heb een nieuwe balans gevonden en zit véél lekkerder in mijn veel. Ik voel me gezonder, fitter, vrolijker. Tegenwoordig pak ik de fiets naar mijn werk en maak ik onderweg mijn hoofd leeg. Op de werkvloer ben ik rustiger en minder gestresst. Collega’s en familie merken dat ik weer ouderwets grappen maak, dat zegt genoeg! Ook mijn werkgever ervaart dat het beter gaat. Ik ben dankbaar dat hij mij dit duwtje in de rug heeft gegeven. Ik ben weer volledig aan het werk. "

Ga voor een positieve mindset. Faciliteer als werkgever en geef je medewerker de eigen regie en verantwoordelijkheid. Hiervoor heeft SamenMeester een alles omvattend aanbod: 

  1. Aanbod Bevlogen
  2. Een transformatie doorlopen vraagt persoonlijke groei. Dit pakket bevat alle bouwstenen om jouw medewerkers op een natuurlijke manier te transformeren naar zijn/haar beste versie. Daarmee halen we het beste uit jouw organisatie.

contact

Mindset

Mindset

Jouw mindset heeft invloed op de werkcultuur.