Een positieve mindset

Mindset van de medewerkers bepaalt de cultuur op de werkvloer. Geloof niet alles wat je denkt. Verander de mind, daarmee verander je automatisch het gedrag. 

direct samenmeester inschakelen

Samen je mindset Meester

Je creëert je eigen werkelijkheid door de betekenis die je geeft aan de dingen die je ziet, hoort, voelt, denkt bij levensgebeurtenissen. Dit bepaalt uiteindelijk jouw gedrag.

De mindset van medewerkers heeft indirect invloed op het resultaat en succes van een organisatie. Medewerkers aanspreken op gedrag is onvoldoende om bv. structurele veranderingen te bewerkstelligen. 

Als gecertificeerd Internationaal NLP Master en opgeleid (leefstijl)coach werkt SamenMeester met diverse oefeningen en gesprekstechnieken om een andere mindset te creëren. Super duurzaam voor de medewerker en de organisatie als investering voor de korte en zeker ook langere termijn. Ook dat is "vooruit in vitaliteit".

Wees nieuwsgierig , open minded en vraag hier een gratis bodyscan aan.

Ga voor een positieve mindset. Faciliteer als werkgever en geef je medewerker de eigen regie en verantwoordelijkheid. Hiervoor heeft SamenMeester de volgende diensten: 

contact