Over SamenMeester

Ik, Inge Meester, ben dé kracht achter SamenMeester en werk samen met professionals om jouw organisatie vooruit te helpen. 

Vanuit een helicopterview

Voordat ik startte met SamenMeester werkte ik als bureuacoordinator/ projectleider in loondienst bij een MKB-bedrijf. In mijn laatste jaar ervoer ik stress en dat uitte zich in lichamelijke klachten: galstenen! Volgens de artsen zou ik met een operatie weer snel de oude zijn en mijn werk weer kunnen oppakken. Door 'uit de situatie te stappen’ en neutraal en vanuit een helikopterview naar haar situatie te kijken, zag ik echter een andere oplossing. Mijn lichaam was uit balans. Dat kwam grotendeels door mijn werkomgeving en leefstijl. Wat doe je dan? Een aspirine tegen de hoofdpijn nemen of zorgen dat je geen hoofdpijn krijgt?

Ik koos ervoor het probleem achter het probleem op te lossen. Geen operatie, maar mijzelf weer in balans brengen door veranderingen in mijn werkomgeving, leefstijl en mindset te creëren. Dat werkte: mijn klachten verdwenen zonder een operatiekamer te hebben gezien.

SamenMeester kijkt vanuit een helicopterview naar jouw (organisatie)vraagstuk. Werkt samen met diverse professionals en specialisten die de visie en werkwijze van SamenMeester ondersteunen. Heeft een holistische benadering waarbij werkomgeving, voeding, een vitaal lichaam en mindset de rode draad zijn. SamenMeester heeft, vanuit persoonlijke ervaringen, een eigen benadering op duurzaamheid en zet dit zakelijk in. Alles uiteindelijk om de wereld beter, leuker, duurzamer en liefdevoller te maken.     

Wil jij ook vooruit in het belang van jouw organisatie en jouw medewerkers?

Neem contact op met SamenMeester.

contact

SamenMeester staat voor:

Balans

Alles in evenwicht, waarbij het een niet zonder het ander kan.

Groei

Groei geeft ervaringen, uitdaging en kennis. Dat brengt je vooruit.

Resultaat

Aankomen op die stip op de horizon. Daar doen we het voor. 

Oprecht

Eerlijkheid met betekenis, direct vanuit je hart.

Samen

Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Door samen te werken kom je verder.

Over SamenMeester

Over SamenMeester

Meer weten over SamenMeester?