Wat heb jij dit jaar bereikt?

13-12-2019

Wat heb jij dit jaar bereikt?

Een terugblik op mijn afgelopen jaar geeft mij moed, energie, gevoel van trots en een flow om door te gaan. Vooruitblikken op 2020 is belangrijk maar wel wetende wat je van 2019 als bagage mee kan nemen.  

Januari 2019 was ik klaar met mijn opleiding als Leefstijlcoach. Een moment waarop ik dacht: Hoe ga ik mijn oude werk als projectmanager samenvoegen met de kennis als leefstijlcoach? Vele brainstormsessies met oud-collega’s, zakelijke relaties, vrienden en familie volgden. Dank Karel Jonker, Sander van Kessel (en je vader), Janet Tabak, Moniek Haverkort-Derksen en nog vele mensen meer. Deze sessies hebben mij een stap verder gebracht om na te denken over de juiste inhoud, bewoording en vormgeving zodat alles samenkomt. Bedankt onder andere Joseph Kuling, Ellen Gackel-van Dijk, Cynthia Meevis, Willem Pouwels om helder te krijgen wat mijn doelgroep is en hoe mijn diensten verder te “vermarkten”.

Puzzelen met losse gedachtes, ideeën, ervaringen, wensen en een visie. Samen met Carine Abrahamsen, Anita Masseling, Wouter van Kastel en Peter Westerhof  is mijn website en nieuwe huisstijl ontstaan. Eindelijk iets tastbaars, hè hè nu staat het. Of nee toch niet, nu begint het pas.

Met dit op zak heb ik vele interessante gesprekken gevoerd. Mijn eigen netwerk langs, maar ook via-via nieuwe mensen ontmoet. Gewoon bellen, app-en, mailen en gaan. Doen, doen, doen is toch wel iets wat ik de laatste maanden zo vaak tegen mijzelf heb gezegd. Ergens een zaadje planten en hopen dat dit groeit met als doel ooit te kunnen oogsten. Dank Ilse Damhuis voor je pure en oprechte gesprek. Oud-collega van De Groot Vroomshoop, Wilco Lubbers gesproken over het toepassen van mijn diensten binnen een vertrouwd plekje. Dank Wilfred Koek en Thijs Verdriet voor een dieper kijkje in de keuken van jullie organisaties. En zo zijn er nog velen die de lijst aanvullen.

Zichtbaarheid geven aan SamenMeester, mijn klanten het woord geven of een professioneel beeld en verhaal neer te zetten. Dank  onder andere anonieme klanten, Britt Noppen, Carine Abramhsen en Harold Stuiver.

Alle kansen aangegrepen om mij te presenteren en mijn netwerk te vergroten bij netwerkplatforms zoals BNI Branta, Ladies Business Life, De OndernemersWaaier en lid geworden van Stichting Pioneering. Super leuk dat mooie pure mensen mijn netwerk verrijken, Monique Wulferink, Bas van Dongen, Michiel van Gemert, Astrid Olde Olthuis, Joyce Kloosterman, Merna Elgohary, Tjeerd Willem Hobma, om zo maar een paar te noemen.

Dit alles natuurlijk met de insteek om mooie opdrachten binnen te halen. Alleen of samen, door krachten, kennis en netwerk te delen. Samen vooruit! Concrete gesprekken over een samenwerking met Talent Netwerk Nederland.

Zo, een opsomming van mijn jaar 2019 op hoofdlijnen, waarbij ik alle zakelijke relaties, vrienden, familie en alle onbekenden die mijn berichten liken op LinkedIn en delen. Super bedankt!

Ik heb zin in 2020 en ben er van overtuigd dat dit weer een mooi jaar gaat worden. Nu eerst fijne feestdagen en voor iedereen een vitaal 2020 gewenst.

Klik hier voor meer blogs