Podcasts "Van overleven naar een geweldig leven"

02-06-2022

SamenMeester zet podcast's in om haar visie en kennis te delen met mensen in het MKB die open minded en nieuwsgierig zijn. Met diverse professionals ga ik in gesprek over verschillende thema's die jou helpen Meester te worden over jouw leven. Veel luister plezier.

1. Inspirerende mannen en vrouwen.

Andre Winkelhorst is fulltime levensgenieter en gunt iedere inspirerende man en vrouw een podium. In gesprek met Andre vertel ik over mijn carriere en de levenveranderende switches die ik hierin gemaakt heb. Bij het vertellen over mijn drijfveren en Why raakt Andre een gevoelige snaar.   

/samen-meester/_sitefiles/file/inge-meester-podcast-met-andre-winkelhorst.mp3

2. Eigen regie over je leefstijl

Esther de Bruin interviewd mij, als vrouwelijke ingenineur over onderwerpen die in mijn carriere belangrijk zijn. Welke succesen en stappen ik heb gezet en hoe andere daarvan kunnen leren. Een mooi gesprek over eigen regie, leefstijl, vitaliteit en mindset.  

Eigen regie over je leefstijl

3. Van galstenen naar prachtleven

In gesprek met Lucinda Douglas hebben we het over alle ballen hoog houden en zorgen voor iedereen behalve jezelf. Uiteindelijk heeft dit voor een pijnlijk kantelpunt in mijn leven gezorgt en deel hoe ik pijn heb omgezet in een pracht leven. 

Van galstenen naar een prachtleven

4. Stop jouw denken, start jouw gevoel

Bouw Vakidioten. Rudi Bartels en ik delen onze passie voor de bouw en bespreken uitvoerig wat de bouwsector zo hard kan gebruiken.

Stop jouw denken, start jouw gevoel

5. Wie is een goede leider?

Live op de radio vanuit het mediapark in Hilversum boog Roelof Meijer met zijn gasten over de vraag: Wie is een goede leider? Te gast in de uitzending was onder andere Inge Meester. Luister naar dit mooie en emotionele gesprek. 

Wie is een goede leider

Klik hier voor meer blogs