Online escaperoom

Start jouw team een nieuw project? Ga je samenwerken met andere organisaties? Heeft jouw team behoefte aan ontwikkeldoelen? Speel het online escaperoom spel, ontwikkeld door Stichting Pioneering, speciaal voor samenwerken in de bouwsector!

direct aanvragen

Voor een optimaal team

Het spelen van het spel met je team, zorgt ervoor dat je elkaar als persoon (nog) beter leert kennen. Super belangrijk als complementair team, waarmee je het optimale uit een project wilt halen. Het spel legt de kracht en verbeterpunten van het team bloot, met als doel "samen vooruit". Zet daarom het online escaperoom spel in. Leerzaam, leuk en levert voor de langere termijn geld op!

  • heb aandacht voor samenwerken;
  • investeer in soft skills;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Theorie van Lencioni

SamenMeester begeleidt, observeert en coacht het team tijdens het spel. Wie nam het voortouw? Welke talenten kwamen naar voren? Wat zijn de natuurlijke rollen van jouw collega’s? En waar kwam misschien die knagende frustratie vandaan? Samen met de spelleider kijken we naar deze aspecten. Gebaseerd op de theorie van Lencioni.

Van spel naar borging

Vertaling naar de praktijk maakt dat deze spelinzichten worden omgezet naar actie, daadkracht en borging. Dit blijkt vaak het lastigste onderdeel. Wie signaleert en houdt de spiegel voor als het team of een individu in oude patronen terug valt? Wie heeft daar de kennis, kunde en tijd voor? Wie bewaakt dat een ieder handelt vanuit zijn/haar Core Value?  SamenMeester heeft dit in huis.

neem contact op

Wil je meer praktische informatie over de online escaperoom? Kijk gerust ook op de site van Stichting Pioneering