Samen jouw organisatie Meester worden

In veel bedrijven is er een disbalans tussen People, Planet en Prosperity, doordat er onvoldoende aandacht is voor de medewerkers. SamenMeester werkt juist aan het welzijn van medewerkers (People), waarbij inzetten op Human Skills essentieel is voor een optimale werkomgeving. Door te investeren in bevlogen medewerkers ontstaat meer een harmonieuze balans tussen deze drie P's. 

Direct een afspraak inplannen

 1. Afscheid nemen van:
 2. Ego op de werkvloer
 3. Korte termijn denken
 4. Angst bij medewerkers
 5. Eenzijdige focus op winst
 6. Uitputting van menselijk kapitaal
 7. Zelfverrijking op leidinggevende posities
 1. Resultaat:
 2. Zelfreflectie
 3. Een duurzame samenwerking 
 4. Bevlogenheid van de medewerkers
 5. Een veilige werkomgeving en werkcultuur
 6. Persoonlijke kwaliteiten optimaal benutten
 7. Medewerkers handelen vanuit intrinsieke motivatie

Referentie Sander van Kessel, Directeur 360Vastgoed:

"Inge is een enthousiast en enthousiasmerend persoon. Dat komt mede doordat zij denkt in kansen en daarbij ook buiten de gebaande paden durft te denken. Die creativiteit weet ze ook nog in een structuur te leiden zodat de processen in control zijn. Een echte teamspeler!”
 

"Inge opent deuren en maakt zaken bespreekbaar."

 1. CVI assessment 
 2. Snel en tastbaar inzicht en bewustwording in wie jij van nature bent, jouw kwaliteiten en jouw persoonlijke groei!
 1. Een nulmeting
 2. Een nulmeting om zo in beeld te krijgen waar je staat als organisatie. Deze nulmeting heeft alles te maken met het horen en zien van je medewerkers. 
 1. Cultuurverandering
 2. Een cultuur verandering werkt pas wanneer je de kennis (het bewustzijn) omzet in actie. Dit traject bevat de inhoud van de nulmeting inclusief begeleiding bij implementatie.
 1. Persoonlijke transformatie
 2. Een transformatie doorlopen vraagt persoonlijke groei. Dit traject bevat alle bouwstenen om jouw medewerkers op een natuurlijke manier te transformeren naar zijn/haar beste versie. Daarmee halen we het beste uit jouw organisatie.

Referentie Coen Kienhuis, Directeur/ eigenaar Kienhuis Bouwmanagement:

"Tijdens een aantal brainstormsessies hebben we met het team open gesproken over waar we voor staan en waar we naartoe willen. Met Inge haar positieve energie en ervaring als coach wist Inge dit proces perfect te begeleiden. Het gaf onze medewerkers een goed gevoel dat ze mee konden denken en hun inbreng gewaardeerd werd. Een concreet resultaat van deze sessie, is dat we ons méér bewust zijn van hoe we ons presenteren naar de klant en welke kwaliteitseisen daarbij horen. We zijn inmiddels bezig met een nieuwe bedrijfspresentatie en ook de website pakken we aan. Mooie stappen die het hele team en onze business nieuwe energie geven.”

Aanbod

Aanbod

Een cultuur- en/of gedragsverandering, maar hoe?