CVI assessment, wie ben jij van nature?

De Core Values Index is meer dan een persoonlijkheidstest. Het is een psychometrische test die jouw (tijdelijke) persoonlijkheids- en gedragsfactoren omzeilt. De test geeft aan wie jij van nature bent en brengt jouw onveranderlijke motivatiefactoren, kernwaarden en kwaliteiten in beeld.

direct aanvragen

Van inzicht naar actie

Als je deze van jezelf of die van je medewerkers kent, kun je op zoek naar een omgeving waar je deze kracht optimaal kunt inzetten. Het helpt jou (als medewerker of leidinggevende) in je zoektocht naar wat jouw medewerkers en/of  jijzelf gelukkig en waardevol maakt. Het ondersteunt onder andere bij persoonlijke groei en het optimaliseren van een team/afdeling.  Een CVI afname is een van de belangrijke vertrekpunten voor duurzaam inzetbare medewerkers. Een must voor een gezonde organisatie met productieve teams en aandacht voor human capital.

  • geef persoonlijke ontwikkeling prioriteit;
  • investeer in personeel;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Een Core Value Index binnen 15 minuten

Bij het afnemen van een CVI test ontvangt de medewerker van SamenMeester een persoonlijke link naar de test. Na het invullen ontvangt de medewerker een persoonlijk rapport. Dit uitgebreide rapport bespreken we tijdens een coachgesprek van 1,5 uur. De medewerker weet nadien o.a. op welk vlak zijn/haar ingebakken uitdaging(en) zich bevinden. 

Prijs € 295,- excl BTW per medewerker

contact