CVI assessment, wie ben jij van nature?

Verandering begint bij inzicht in jezelf en daarbij zet SamenMeester de Core Values Index in. Dit is meer dan een persoonlijkheidstest. Het is een psychometrische test die (tijdelijke) persoonlijkheids- en gedragsfactoren van de medewerker omzeilt. De test geeft aan wie hij/zij van nature is en brengt de veranderlijke motivatiefactoren, kernwaarden en kwaliteiten van de medewerker in beeld.

direct aanvragen

 1. Afscheid nemen van:
 2. Werken vanuit een automatisch piloot
 3. Stress op de werkvloer
 4. Disbalans werk -privé
 5. Eilandvorming binnen een afdeling
 1. Resultaat:
 2. Complementair zijn aan elkaar
 3. Waardevolle bijdrage leveren
 4. Persoonlijke groei
 5. Verhogen van productiviteit

Referentie Nico Alp, BIM engineer:

“Ik weet nu beter wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik dingen van nature doe, maar ook op welke vlakken ik mij kan ontwikkelen. Prioriteiten stellen en balans vinden bijvoorbeeld. Door hier bewuster op te letten, wordt mijn leven makkelijker en leuker.”

Als je de motivatiefactoren, kernwaarden en kwaliteiten van jezelf of die van je medewerkers kent, kun je op zoek naar een omgeving waar je deze kracht optimaal kunt inzetten. Het helpt de medewerker of leidinggevende in de zoektocht naar wat hen gelukkig en waardevol maakt. Het ondersteunt onder andere bij persoonlijke groei en het optimaliseren van een team/afdeling.  Een CVI afname is een van de belangrijke vertrekpunten voor duurzaam inzetbare medewerkers. Een must voor een gezonde organisatie met productieve teams en aandacht voor human capital.

 • geef persoonlijke ontwikkeling prioriteit;
 • investeer in personeel;
 • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Een Core Value Index binnen 15 minuten

Bij het afnemen van een CVI test ontvangt de medewerker van SamenMeester een persoonlijke link naar de test. Na het invullen ontvangt de medewerker een persoonlijk rapport. Dit uitgebreide rapport bespreken we tijdens een coachgesprek van 1,5 uur. De medewerker weet nadien o.a. op welk vlak zijn/haar ingebakken uitdaging(en) zich bevinden. 

Prijs per medewerker is € 295,- excl BTW.

Bij het afnemen van een traject is deze CVI standaard opgenomen.  

contact

Referentie Sander Hasselerharm, Teamleider Engineers:

“De CVI  heeft nieuwe inzichten in mijzelf opgeleverd. Bijvoorbeeld dat ik snel te ‘lief’ ben en daardoor mijn doelen niet bereik. En doordat ik mijn werk leuk vind en moeilijk ‘nee’ zeg, haal ik mezelf regelmatig te veel werk op de hals. Inge heeft me geleerd hier bewuster mee om te gaan en deze eigenschappen op een positieve manier in te zetten.”