Diensten

Een succesvolle organisatie die vooruit gaat met energiek, duurzaam inzetbaar personeel? Dat wilt u ongetwijfeld ook. Met verschillende diensten werken we daar samen naar toe. 

Vitaliteitsadvies voor uw organisatie

Waarom is er disbalans in uw organisatie en waar bevind zich deze? Hoe gaan we de disbalans te lijf en waar beginnen we? SamenMeester adviseert, is in staat direct de vinger op de zere plek te leggen en de (onderliggende) oorzaak boven tafel te krijgen. Na een ca. 2 uur durend gesprek met directie en een inventarisatie van minimaal 2 dagdelen (bij 10 medewerkers) op de werkvloer geeft SamenMeester advies op het gebied van HR, kwaliteit, beleid en gezondheid. Na dit advies weet u:

  • Waarom er sprake is van disbalans
  • Hebben we inzicht waar disbalans in de organisatie "verborgen" is
  • Weten we aan welke "knoppen" gedraaid moet worden.

Allemaal belangrijke bouwstenen voor een succesvolle organisatie. Het vitaliteitsadvies krijgt u mondeling en in een schriftelijk verslag.

Prijs €105,- per uur excl. BTW. 

ja graag

Implementatie in uw organisatie

SamenMeester neemt u de implementatie van het gegeven vitaliteitsadvies uit handen. U en uw organisatie worden hiermee ontlast. Door de implementatie op alle levels in de organisatie door te voeren verlaagt u de extra hoge kosten door disbalans en het ziekteverzuim, verhoogt u de productiviteit en medewerkerstevredenheid.      

Prijs op aanvraag.

ja graag

Meester Mind Bouwpakketten, coaching voor medewerkers

SamenMeester biedt diverse coachingspakketten aan waarbij uw medewerker(s) 1 op 1 door SamenMeester wordt gecoacht. Hiermee bouwen we aan een scherpe focus, werkgeluk, uitgerust en ontspannen medewerker(s). Als werkgever plukt u hier ook de vruchten van. Voor u als werkgever bestaat de SLIM regeling voor subsidie. 

Een starterspakket (prijs € 450,- excl. BTW) bestaat uit:

  • Een intakegesprek (1 uur) en vervolggesprek (1 uur)
  • Leefstijladvies en oefeningen
  • Concrete tips en trucs
  • Naslagwerk op papier

Voor een vervolgtraject (prijs op aanvraag) heeft SamenMeester keuze uit de volgende Meester Mind Bouwpakketten:

  • Leefstijl. Een uitgebreid pakket dat zorgt voor een veranderende leefstijl. Beweging. Voeding. Ademhaling. Doelen stellen. Werkplek inventarisatie en mindset komen aan bod.
  • Stress & Burn-out. Hier werken we aan inzicht, verandering van eigen ongewenste gewoonten, ontspanning, loslaten en liefde voor jezelf. 
  • Persoonlijk Leiderschap. Na deze coaching weet u welke waarden voor u belangrijk zijn en u dagelijks houvast geven.

ja graag

Masterclass voor uw medewerkers

SamenMeester verzorgt een masterclass bij u op kantoor op het gebied van vitaliteit. In 45 minuten worden uw medewerkers (groepsgrote in overleg) geïnformeerd, geïnspireerd en letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Vooruit in vitaliteit, voor energiek en duurzaam inzetbaar personeel.

Prijs € 450,- excl. BTW

ja graag

SamenMeester ON TOUR

SamenMeester komt graag bij u langs. Voor directie en/of managementteam geeft SamenMeester inzicht in de relatie tussen duurzaamheid, vitaliteit, balans en een succesvolle organisatie. Inspireert middels een andere kijk op de materie en laat zien dat vitaliteit veel meer is dan fruit in de kantine en wandelen in de pauzes. 

In uitwerking, volgt spoedig.

ja graag