De moes(t)tuin

Stress, teveel werk, deadlines, vervelende klanten, klagende collega's....nu even niet.

Gun jij je medewerker een moment om op te laden, tot rust te komen, een leeg hoofd en ontspannen lijf? Want iedere organisatie weet dat een opgeladen, energieke en positieve medewerker goud waard is op de werkvloer.

De moes(t)tuin van SamenMeester is de ideale plek om te ontladen en op te laden. Lekker ongedwongen bezig zijn in de natuur, samen met gelijkgestemde mensen. In de moes(t)tuin moet niks.  

direct een bezoek inplannen

Hoe werkt het?

Uit de negatieve sleur van de werkdag. Tijd voor de mens achter de medewerker. Opladen door fysieke inspanning. Mentaal tot rust komen in een gezonde omgeving. Op een natuurlijke en duurzame manier te werk gaan.

Meehelpen met zaaien, planten en poten. Genieten en proeven van de oogst. Onderhoud door te schoffelen, spitten, klussen en bouwen. Samen zijn door te genieten van de zon, (van je af) praten met gelijkgestemden en/of een een coach voor zelfreflectie .....alles mag en kan. Op maandagavond, vrijdag en zondagmiddag is de toegangspoort geopend.    

Kom eerst vrijblijvend langs. Mocht het bevallen dan hebben we een lidmaatschap per maand (per medewerker). Samen vooruit in vitaliteit.

          

 Wat krijgt de medewerker voor dit lidmaatschap?

  • 3 momenten in de week voor ME-time om op te laden in een ontspannen omgeving; 
  • Een professionele coach om het gesprek mee aan te gaan (mag, hoeft niet);
  • Lokale biologische oogst (afhankelijk van het seizoen, hoeveelheid en geslaagde oogst);
  • Gezelschap van andere gelijkgestemden;
  • Periodiek aanwezige externe professionals op het gebied van gezondheid en vitaliteit; 
  • Stilte en rust onder het genot van de invloeden van de natuur;
  • Vele metaforen uit de natuur die fungeren als spiegel (bewustzijn).

Ervaringen uit de moes(t)tuin

"Wat leuk en gezellig jullie moestuin. Voor mij voor herhaling vatbaar. Ik vind het een fijne besteding van mijn zondagmiddag en kom graag  over 2 weken weer. Veel beter dan alleen thuis aan het piekeren. Ik weet niks van moestuinen, zelf zeker ook geen ambitie in maar samen super leuk. Ieder zijn eigen kennis en middelen. Vele handen maken ligt werk."

"Mooi te horen en te zien hoe passievol hier wordt gewerkt. Nooit geweten dat het functioneren van mijn lichaam zo samen loopt met de seizoenen en bijbehorende producten. Ik weet nu beter wat iop welk moment goed is voor mijn lichaam. Zo eenvoudig maar je moet het wel weten."

"Ik zit na het bezoek aan de moes(t)tuin nu voldaan en lekker relaxed op de bank. Mijn hoofd is weer leeg, dat is wel eens anders. Vind het heel gezellig en fijn om samen ergens naar iets toe te werken."

"Nog bedankt voor vanmiddag, ik heb heerlijk genoten van ons gesprek in de zon. Het was heel fijn en ben mij bewuster van mijn gedrag."

ik wil een bezoek brengen

 

 

Natuur

Natuur

Wat doet de natuur met medewerkers?

Stress

Stress

Hoe neem je stress weg bij je medewerkers?