Uw medewerkers

Gezonde, vitale en betrokken medewerkers die een rol vervullen die past bij de kernwaarden die zij van nature hebben, staan garant voor het succes van de organisatie. Zijn er in uw organisatie of op uw afdeling mensen die, om welke reden dan ook, niet alles uit zichzelf en werk kunnen halen? SamenMeester helpt deze medewerkers bij het vinden van de balans tussen werk, voeding, beweging en ontspanning. Met mijn coachende stijl, positieve energie en opbouwende en spiegelende feedback gaan we samen vooruit in vitaliteit.
Ook hier hanteer ik 3 stappen.

Stap 1: de vraag achter de vraag

Waar loopt de medewerker tegenaan tijdens een gewone werkdag? Wat zijn de oorzaken van frustratie, werkdruk, onbegrip, een burn-out of stress die hij of zij ervaart tijdens het werk? Wat zijn zijn/haar kwaliteiten en ontwikkelpunten? Samen gaan we aan de slag, op zoek naar kansen om negatieve gevoelens en ervaringen om te zetten naar bijvoorbeeld persoonlijke groei, zelfvertrouwen, grenzen stellen of misschien wel een andere rol of functie.

Stap 2: voor het bedrijf, vanaf de werkvloer

Nu we hebben ontdekt waardoor de betreffende persoon uit balans is, maken we samen een plan om zich snel weer vitaal en gezond te voelen en met nieuwe energie het werk op te kunnen pakken. Gelukkig zijn in je werk is belangrijk voor het vervullen van de eerste levensbehoeftes en werkt twee richtingen op. We kijken daarom naar de toekomst en de potentie van de medewerker: waar ligt zijn of haar kracht en hoe zetten we deze zo goed mogelijk in? We starten bij wie jij van nature bent en nemen je voeding, beweging, ontspanning en werkomgeving onder de loep.

Wie ben jij van nature?

Stap 3: blijvend waardevol

Door negatieve en positieve ervaringen, bestaande en nieuw opgedane kennis te combineren, ontstaat wijsheid. Dit maakt dit traject blijvend waardevol voor de medewerker als persoon, voor zijn werk én de organisatie. SamenMeester helpt uw medewerker bij het vinden van een nieuwe balans, met als resultaat onder andere meer energie en werken vanuit je kracht, meer zelfvertrouwen en werkplezier. Hij ontwikkelt als het ware een hernieuwde versie van zichzelf. Een versie die heel lang mee gaat en waar iedereen om hem heen van profiteert!

Wilt u ook energiek en duurzam inzetbaar personeel?

Coaching voor medewerkers

"Inge is een betrokken (leefstijl)coach, met een open uitstraling en een luisterend oor. Ik voelde mij vanaf het begin op mijn gemak bij haar, waardoor ik mijzelf makkelijk durfde open te stellen. Inge heeft mij geholpen een levensstijl te vinden die goed bij mij past. Vooral op het gebied van voeding heeft Inge mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik nu beter in mijn vel zit en gewicht ben kwijtgeraakt. Het fijne aan de werkwijze van Inge is dat ze zo betrokken is. Ook tussen de geplande afspraken door, toont ze haar betrokkenheid door middel van een persoonlijk berichtje. Bedankt Inge."
Zelfstandig ondernemer (anoniem)