Vitaliteit in een notendop

Een kort en krachtige boost aan vitaliteit voor medewerkers met werkdruk en mentale werkbelasting.

In vele sectoren is de werkdruk hoog en ervaren medewerkers mentale werkbelasting. Als werkgever weet je dat er meer aandacht en prioriteit gegeven moet worden aan de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers. Een kort en krachtige boost aan vitaliteit is dan welkom. SamenMeester verzorgt tussen alle lopende projecten van de medewerkers door een krachtig starterspakket. Zie dit als het planten van een zaadje bij de medewerker dat bijdraagt aan hun duurzame inzetbaarheid.

direct aanmelden

Starterspakket

Het starterspakket bestaat uit een live intakegesprek (1 uur) en één online coachgesprek (1 uur). Tijdens deze gesprekken bespreekt SamenMeester met de medewerker het probleem of issue waar hij/zij tegenaan loopt. SamenMeester helpt jouw medewerker kort en krachtig zodat hij/ zij zelf hierna met nieuwe inzichten en vervolgacties vooruit kan.

  • geef vitaliteit prioriteit;
  • investeer in duurzaam inzetbaar personeel;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Iets om terug te lezen

Het is altijd fijn om naslagwerk te hebben om op een rustig moment informatie na te lezen. Jouw medewerker krijgt naslagwerk toegestuurd in PDF met diverse tips, trucs, informatie en oefeningen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en mindset die hij/zij in het dagelijks leven direct kan toepassen. Een waardevol starterspakket voor directe actie en effect.

Prijs op aanvraag. 

Bij het afnemen van een SLIM subsidie traject valt dit onder fase 2 en wordt dit dus vergoed.

contact