Grip op stress en burn-out

Voor ontspanning en balans in het leven van jou(w) (medewerker).

Lange werkdagen, veel werk op het bureau en door de bomen het bos niet meer zien. Thuis werken, het gezin draaiende houden ofterwijl alle ballen in de lucht houden. Situaties waar jouw medewerker stress van krijgt. Als leidinggevende heb jij wellicht de neiging om naar de hoeveelheid werk of alle ballen in de lucht te kijken. Tijd voor een duurzame oplossing.

direct aanmelden

Wat is werkelijk de oorzaak?

Met dit bouwpakket Stress & burnout werkt SamenMeester aan de werkelijke oorzaak dat jouw medewerker stress ervaart. Bijvoorbeeld voor jezelf grenzen bepalen en deze leren bewaken, leren delegeren of alleen verantwoordelijkheid nemen voor datgene waar jouw medewerker ook verantwoordelijk voor is (en niet voor alles en iedereen). 

  • geef persoonlijke ontwikkeling prioriteit;
  • investeer in personeel;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Nieuwe inzichten

Met laagdrempelige NLP oefeningen geven 5 sessies inzicht en verandert SamenMeester ongewenste oude patronen bij jouw medewerker. Werken we aan ontspanningsmomenten opnemen gedurende de dag en leren loslaten. Het naslagwerk maakt dat je op een later moment het geleerde nog eens kunt nalezen.

Samen vooruit in vitaliteit middels 5 (1 op 1 ) sessies van 1,5 uur in een ontspannen en natuurlijk omgeving. In te plannen momenten in overleg.

Prijs op aanvraag.

aanmelden