Coaching op maat

Coaching voor nieuwsgierige en open minded medewerkers die vooruit willen in vitaliteit.

Balans - Groei - Resultaat - Oprecht - Samen

direct aanmelden

 

Ieder mens is anders en ziet zijn wereld vanuit zijn/haar eigen beleving. Het kan zijn dat bepaalde overtuigingen je medewerkers erg ver hebben gebracht en dat zij er nu door worden belemmerd. Misschien is er door een gewijzigde situatie op de werkvloer hulp nodig om de medewerkers zich te helpen aanpassen of is er een gewijzigde situatie op je werk ontstaan waardoor je hulp nodig hebt om je hierin aan te passen. Als leefstijl -en NLPcoach helpt SamenMeester jouw medewerkers aan een andere mindset en hun doelen te behalen.

  • geef persoonlijke ontwikkeling prioriteit;
  • investeer in personeel;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

aanmelden

Na een intake gesprek stelt SamenMeester een maatwerk coachpakket samen zodat de medewerker weet waar hij/zij aan toe is. Voor een werkgever is het ook prettig om vooraf te weten hoeveel tijd en welk budget een coachtraject in beslag neemt. Locatie van de gesprekken en tijdstippen gaan altijd in overleg.

SamenMeester werkt samen met Natuurlijk Samen. Natuurlijk Samen zorgt voor begeleiding tijdens een persoonlijk transformatieproces van de medewerker in samenwerking met holistische professionals. Kijk voor meer informatie op www.natuurlijksamen.nl

Voorwaarden en prijs op aanvraag.

Lees de ervaringen van klanten over SamenMeester.

"Ook in een lager tempo bereik je je doelen"

“Mijn energie en zelfwaarde kregen direct een boost”