Boost yourself, boost your leadership

Voor nieuwsgierige en open minded projectleiders die meer uit zichzelf willen halen en hun team.

Balans - Groei - Resultaat - Oprecht - Samen

Aandacht voor de human skills én duurzaam "zijn" in hectische tijden, dat is wat deze sector echt nodig heeft om de huidige uitdagingen te overmeesteren. Dit coachprogramma geeft projectleiders en leidinggevenden, op een unieke manier een boost en draagt daarmee onder andere bij aan een prettigere (onderlinge) samenwerking, behoud van duurzaam personeel en persoonlijke groei. 

direct aanmelden

Geschikt voor jou(w) (medewerker)?

Dit programma is samengesteld voor projectleiders en leidinggevenden in het mkb die:

  • zien dat aansturing vanuit softskills het verschil maakt en niet weten hoe dit te doen;
  • afscheid willen nemen van frustratie en willen werken vanuit kracht en (zelf)liefde;
  • sterk en veerkrachtig willen zijn in lichaam en geest in plaats van leeglopen;
  • bereid zijn in de spiegel te kijken in plaats van verschuilen achter een ander;
  • eigen regie willen nemen en zich niet meer laten leiden;
  • een betere versie van zichzelf willen worden;
  • gaan voor persoonlijke groei.

SamenMeester leert onder andere projectleiders en leidinggevenden anders te kijken naar situaties. Werken we aan communicatie- en softskills, zijn/haar onderbewustzijn en doorbreken vaste patronen.  Het resultaat;  leren werken vanuit intrinsieke motivatie (en zonder comando's), bewustwording en gedragsverandering. Vanwege het train-de-trainer princiepe heeft de projectleider na het programma zelf de skills om dit het projectteam aan te leren. Dit sneeuwbaleffect werkt positief door binnen de organisatie. Een boost voor de projectleider werkt als een magneet en interesseert, boeit en bind medewerkers aan jouw organisatie. 

  • geef persoonlijke ontwikkeling prioriteit;
  • investeer in personeel;
  • ervaar de vooruitgang op de werkvloer.

Een CVI assessment is onderdeel van het programma. Hierin komen o.a de waarden, drijfveren, kwaliteiten en groei va de medewerker naar voren. Diverse NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gesprekstechnieken en oefeningen komen in elke sessie terug. Alles wat de projectleider leert kan hij/zij daarna zelf in de praktijk toepassen. 

1 op 1 coaching

Dit half jaar durende programma is 1 op 1 uitvoerbaar en is dus geheel maatwerk. Hierbij komen we 6 keer (1 keer per maand) live samen tijdens een coachgesprekken van ca. 2 uur per keer. De gesprekken vinden plaats bij het Rusttheater in Reutum. Uiteraard stemmen we de data en tijden onderling af zodat dit goed is op te nemen in de volle agenda. Wees nieuwsgierig, openminded en durf het aan.

Prijs op aanvraag. 

aanmelden

Groepssessie - start ntb.

Nog meer uit de coaching halen? Kies voor een groepssessie waarbij meerdere projectleiders van diverse bedrijven aanschuiven. We komen verdeeld over een half jaar 3 keer live samen bij het Rusttheater in Reutum. De 1ste keer als aftrap is een gehele dag. De andere 2 live momenten duren 1 dagdeel. Tussendoor komen we 4 keer (ca. 1 uur) online samen. De kracht van verandering zit hem onder andere in herhaling, doorbreken van patronen en bewustwording. 

Prijs op aanvraag.

aanmelden

Samenwerking Rusttheater

Als kers op de taart werkt (voor de groepssessie) SamenMeester samen met Jan Steggink (directeur eigenaar en oprichter van Steggink Infra, Code Oranje, Buro Aardevol, Infra Advies Twente, Het Rusttheater). Jan is een inspirator, heeft een bak aan energie en triggert medewerkers op meerdere vlakken. Met zijn uitgesproken visie, om fluitend naar je werk te gaan en doen waar je hart sneller van gaat kloppen, is hij een voorbeeld dienend leider.

Wees nieuwsgierig, openminded en laat je inspireren.

"Ik vond het verhaal van Jan ook erg inspirerend, het sloot aan bij het gevoel waar ik nu mee rondloop en uit probeer te breken. Ik zou elke dag wel in zo’n inspirerende omgeving willen zijn met mensen die mij prikkelen en laten groeien."

Leidinggevende Sander Hasselerharm

"Ik voelde mij meteen prettig bij Inge. Ze geeft vertrouwen en weet hoe het reilt en zeilt in de bouw. Dat praat heel makkelijk. Dankzij de coaching van SamenMeester doe ik mijn werk een stuk zelfbewuster. Je neemt het geleerde in je achterhoofd mee en gaat anders een gesprek met een collega in."

Lees Sander zijn hele verhaal hier verder.

aanmelden